Підсумки Другого Відкритого патріотичного фестивалю-конкурсу «Народ-герой героїв появляє»

Завершився Другий Відкритий патріотичний фестиваль-конкурс «Народ-герой героїв появляє», який тривав з 10 травня до 28 червня 2023 року. Цьогоріч у фестивалі-конкурсі взяли участь близько 2000 учасників (1883 колективні та індивідуальні заявки).

Свій творчий доробок представили мешканці всіх 24-х областей України. Найбільше заявок на Фестиваль-конкурс надійшло з Харківської (228), Полтавської (166) та Одеської (163) областей, а також з міста Києва (154).

Члени журі фестивалю-конкурсу, в складі яких лавреати Національної премії імені Тараса Шевченка, народні та заслужені артисти України, заслужені діячі мистецтв, заслужені художники України, визначили переможців.

У підсумку шестеро учасників стали володарями Гран-прі, 101 нагороджений дипломом І ступеня, 110 – ІІ ступеня, 98 –ІІІ ступеня.

Серед переможців – 33 студенти Університету Грінченка. Вони здобули 11 дипломів І ступеня, 13 дипломів ІІ ступеня, 9 дипломів ІІІ ступеня.

Вітаємо переможців та учасників ІІ Відкритого патріотичного фестивалю-конкурсу «Народ-герой героїв появляє», бажаємо творчої наснаги і мистецьких здобутків в ім’я України! Наближаймо Перемогу разом!