Загальноуніверситетський конкурс есе «Що означає для мене Державний Прапор України»

З 23 серпня по 03 вересня 2023 року в Університеті Грінченка відбувся Загальноуніверситетський конкурс есе «Що означає для мене Державний Прапор України». 52 здобувачі освіти, які надіслали свої  роботи на конкурс, поділилися думками про те, що ж особисто для них означає прапор України, поєднання його кольорів, славетне минуле та героїчне сьогодення нашого стяга.

«Прапор України – та віра, та ідея, та любов, яка об’єднує безліч абсолютно різних людей у боротьбі за себе, згруповуючи сотні тисяч слабких поодинці людей у сильну армію, що здатна робити те, що інші вважають неможливим – ось чим для мене був, є та буде Державний Прапор України» - таким символом згуртованості у боротьбі, нескореності, мужності українського народу став наш прапор для переможця конкурсу студента Факультету права та міжнародних відносин Дмитра Ананьєва.

Друге місце журі присудило роботам студенток Факультету музичного мистецтва і хореографії Злати Лукандій та Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Галини Карабаджак.

Студентки Факультету образотворчого мистецтва і дизайну Вікторія Таран та Факультету журналістики Вікторія Руденко посіли ІІІ місце.

Вітаємо переможців!