Загальноуніверситетський конкурс есе «Мій Університет Грінченка»

В Університеті Грінченка у рамках фестивалю «Grinchenko Fest» відбувся Загальноуніверситетський онлайновий конкурс есе «Мій Університет Грінченка». У започаткованому 2021 року проєкті мали можливість взяти участь усі охочі.

Емоційність, щирість, художня довершеність літературної форми, глибина роздумів про Університет, багатогранне студентське життя, здобутки і плани – це об’єднало надіслані на конкурс твори.

Журі, оцінивши роботи, визначило переможців. Володаркою Гран-прі конкурсу есе «Мій університет Грінченка» стала першокурсниця Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Марина Ковба. “Ти дав крила тисячам студентів. Вселяв віру, дарував надію, учив любити, а, відтак, бути мудрими. Твої коридори й аудиторії пам'ятають і щасливий сміх закоханих, і сльози перших розчарувань, і радість перемог…Ти народився наприкінці дев’ятнадцятого століття, разом із моєю Батьківщиною пройшов усі випробування двадцятого, упевнено крокуєш у двадцять першому…”, –  такими думками про альма матер поділилась Марина.

І місце у Загальноуніверситетському онлайновому  конкурсі есе «Мій Університет Грінченка» посіла студентка Факультету української філології, культури і мистецтва Лілія Ткач.

ІІ місце – студентка Факультету журналістики Каріна Кириченко.

ІІІ місце – студентки Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Дарина Лапчевська і Факультету економіки та управління Марина Білоус.

Вітаємо переможців!