Благодійний різдвяно-новорічний проєкт в Університеті Грінченка

22 грудня 2023 року грінченківці спільно з відділом культури Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації реалізували різдвяно-новорічний проєкт для дітей пільгових категорій Оболонського району та дітей з числа внутрішньо переміщених осіб.

Яскравим, наповненим чарівними новорічними та різдвяними мелодіями, веселими іграми, доброю казкою запам’ятається свято його учасникам. У холі корпусу №1 (вул. Левка Лук’яненка 13-Б) гостей зустрічав  військовий оркестр 25-ї БрОГП імені князя Аскольда Національної гвардії України на чолі з диригентом, лейтенантом Василієм Канчієм. Музиканти заряджали всіх святковим настроєм віртуозним виконанням різдвяних, новорічних композицій, патріотичних пісень.

Студенти та викладачі Університету Грінченка провели для дітей майстер-класи з ліплення трипільських фігур, декору новорічних прикрас, виготовлення різдвяних орігамі, виконання колядок. Станційний експрес «Новорічні пригоди», творчо-розважальна «Чудасія», куточок англійської мови «Книжкові смаколики від автора» надали можливість дітворі не тільки весело розважитись, отримати призи, а й продемонструвати кмітливість, спритність, знання англійської мови.

Учасники свята доєдналися до благодійного аукціону «Університет Грінченка – янголам-охоронцям – воїнам Збройних сил України», який передбачає цільовий збір коштів для окремих військових бригад.

Завершилось свято показом вистави-мюзиклу «Чарівні ключі» – казки, у якій Добро перемагає Зло.