Вручення дипломів випускникам магістерських освітньо-професійних програм в Університеті Грінченка

27 грудня у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулися урочистості, присвячені врученню дипломів випускникам магістерських освітньо-професійних програм. Випускникам 2023 року довелося навчатися у непростий час, коли життя ставить перед українцями нові виклики та складні завдання. У такі моменти гостро усвідомлюється, що саме фахівцям, що оволоділи ґрунтовними професійними знаннями, творити сучасну історію нашої держави, відбудовувати повоєнну Україну.

Дипломи отримали 810 випускників Університету, які навчалися у 13 освітніх структурних підрозділах на 44 освітньо-професійних програмах. 172 магістрам вручили дипломи з відзнакою!

Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували пам’ять загиблих внаслідок російського вторгнення співвітчизників, серед яких 14 студентів та випускників Університету Грінченка.

З вітальним словом до грінченківців звернулася директорка Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації Олена ФІДАНЯН. “Вклоняюся кожному педагогові, що озброював вас, випускників, знаннями. Нехай буде успішним ваше професійне майбутнє і подальший життєвий шлях!” – зазначила почесна гостя урочистостей.

Під час урочистостей проректорка з наукової роботи, докторка філологічних наук, професорка Наталія ВІННІКОВА, як голова Вченої ради Університету, виконуючи рішення Вченої ради, вручила Олені ФІДАНЯН медаль Бориса Грінченка «За служіння людині, громаді, суспільству».

Звертаючись до випускників проректор, голова комісії з реорганізації, заслужений працівник освіти України Олександр ТУРУНЦЕВ наголосив: “Ви успішно, попри випробування воєнного часу, долали шлях пізнання. Впевнений – отримані в Університеті фахові знання ви успішно застосовуватимете у післявоєнній відбудові нашої країни. Пам’ятайте: місія кожного грінченківця – служити людині, громаді, суспільству!”.

Слова щирої вдячності та глибокої поваги до професорсько-викладацького складу, керівництва та співробітників Університету прозвучали у виступах випускників.

Урочиста церемонія вручення дипломів була гармонійно поєднана із мистецькими номерами – піснями, танцювальними композиціями – у майстерному виконанні студентів та викладачів Факультету музичного мистецтва і хореографії.

Дорогі випускники, щиро вітаємо Вас і від усього серця бажаємо натхнення, наполегливості, професійних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії! Перемоги Україні!