Міжнародний онлайн-форум "Kyiv Smart City Forum 2020"

Дата проведення: 08 жовтня 2020 року

 

Шановні співробітники і студенти Університету Грінченка!

В рамках співпраці з проєктом Київ Смарт Сіті наш Університет має можливість безкоштовно долучитися до участі у найбільшому Міжнародному Форумі - Kyiv Smart City Forum 2020! Захід відбудеться 8 жовтня в онлайн-форматі.

 

Вперше на українському форумі виступить сестра засновника Facebook — Ренді Цукерберг! Ренді Цукерберг — американська підприємиця, інвесторка, засновниця та генеральна директорка Zuckerberg Media – буде хедлайнером V міжнародного форуму Kyiv Smart City Forum 2020.

Також буде ще багато цікавих спікерів міжнародного рівня. Не пропустіть!

Посилання на сторінку заходу: http://forum.kyivsmartcity.com/

 

Kyiv Smart City Forum 2020 – це відкрита платформа для дискусій про майбутнє. Поговоримо про готовність міста і громадян до кризових ситуацій, про автоматизацію процесів та технології, які допомагають почуватися безпечно і захищено у новому світі. Унікальний контент, різні точки зору, досвід професіоналів в удосконаленні всіх аспектів smart-життя.

Мова заходу: українська та англійська

 

У день заходу кожен учасник матиме доступ до інтерактивної платформи, яка міститиме в собі потік виступів від провідних українських та міжнародних спікерів, віртуальну EXPO ZONE з найкращими технологічними рішеннями, живе спілкування зі smart-спільнотою, інтерактивні заходи, нетворкінг з ТОП міжнародними компаніями, вбудовані відеочати учасників та експонентів виставкової зони, квізи та рейтинги.

Доступ до платформи учасники отримають за день до заходу. Долучайтеся та дізнайтеся про нові смарт-інструменти та допоможіть вашому місту реагувати на виклики! 

 

Вартість участі - 500 грн. Для студентів та співробітників Університету Грінченка участь - БЕЗКОШТОВНА!

Запрошуються всі охочі студенти та співробітники Університету Грінченка на Kyiv Smart City Forum 2020.  Для цього необхідно зареєструватися у формі, яка наведена нижче, до 8 години 9 вересня! (реєстрація можлива тільки з використанням корпоративного акаунту).

 

Реєстрація на міжнародний онлайн-форум "Kyiv Smart City Forum 2020" (для співробітників)

Реєстрація на міжнародний онлайн-форум "Kyiv Smart City Forum 2020" (для студентів)

 
Створено: 04/09/2020 12:04