Вебінар «Зустріч зі стартапом»

Дата: 04 листопада 2021 року
Формат: онлайн на платформі Zoom
Запрошений гість: Олександр Соколов – комунікатор, управлінець, кризовий менеджер, бізнес-аналітик та співзасновник joberz.com.ua
Контактна особа: викладач вибіркового курсу «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами» Оксана Казак Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

О 10.00 (2 пара) в рамках реалізації ініціативи «Підприємницький університет» відбудеться вебінар на тему: «Зустріч зі стартапом». Запрошений гість: Олександр Соколов – комунікатор, управлінець, кризовий менеджер, бізнес-аналітик та співзасновник joberz.com.ua.

Стартап Joberz був учасником весняного YEP! Starter 2020 року. Ресурс виріс із двох телеграм-ботів, де молодь та компанії знаходили один одного за збігом цільових soft skills. Завдяки гранту Ukrainian Startup Fund команда пішла ще далі і запустила джоб-ресурс для молоді, який вирішує проблему першого працевлаштування. На платформі є велика кількість фільтрів для взаємного пошуку, можливість щирого та анонімного спілкування, власний інноваційний тест на визначення сильних якостей – все для того, щоб молодь могла знайти роботу за своїми знаннями, вміннями та особистими якостями, до того ж – обрати із тих вакансій, де потрібен працівник саме з таким унікальним профілем.

Тож, учасники вебінару дізнаються про:

  • історію розвитку Joberz (успіхи та невдачі);
  • корисні поради щодо початку власної справи;
  • лайфхаки та мотивуючі поради фаундерам початківцям.

Хочеш створити власний стартап?! – послухай гарної поради: дізнайся спершу максимум корисної інфо! Це обов'язково допоможе не допустити найпоширеніших помилок та отримати бажаний результат

Для отримання посилання звертатися на корпоративну пошту координатора вебінару, викладача вибіркового курсу «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами», що впроваджується на Факультеті інформаційних технологій та управління Оксани Казак (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

 

Подання статей до наукового фахового журналу «The Modern Higher Education Review»

 
Створено: 01/11/2021 13:26