Запрошуємо на курс «Англійська для лідерів»

Реєстрація: завершується 25 вересня
Формат занять: онлайн-зустрічі в Zoom та робота в Google Classroom
Тривалість занять: 80 хвилин 1 раз на тиждень
Вартість курсу: 700 грн (60 грн за одне заняття)
Контакти: Центру програм з лідерства служіння Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Сьогодні не треба нікого запевнювати в актуальності вивчення англійської мови, а обставини в країні показують, наскільки важливим є правильне розуміння лідерства та розвиток відповідних якостей. 

Центр програм з лідерства служіння обʼєднав ці дві теми в курсі “Англійська для лідерів”.

“Англійська для лідерів” - це 6 тем, 12 занять з носієм мови, 16 годин мовної практики, спрямованих на подолання мовного бар’єру, розвиток та покращення навичок спілкування, опанування лексики через призму лідерства. Говоритимемо про різницю між лідером та менеджером, якими якостями вони повинні володіти, важливість цінностей, нюанси командної роботи та інше.

Курс підійде усім охочим, які мають рівень володіння англійською мовою Pre-Intermediate (A2) та вище. За необхідності команда Центру допоможе визначити рівень англійської.

Реєструйтесь за посиланням або пишіть на пошту Центру програм з лідерства служіння Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  за детальнішою інформацією. Кількість місць обмежена!

 
Створено: 14/09/2022 11:52