Запрошуємо на зустріч комунікативного клубу «Креативна середа»

Дата проведення: 23 листопада 2022 р.
Час: з 14:00 до 15:00 год.
Формат: онлайн
Контактна особа: Наталія Шаповаленко, молодший науковий співробітник ННЦ розвитку персоналу та лідерства, тренер соціально-психологічних тренінгів, практичний психолог-консультант, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Вітаємо Вас, шановні колеги!

Час спливає швидко і вже майже рік минув з нашої останньої зустрічі у комунікативному клубі «Креативна середа». Давайте зустрінемось в нашому теплому колі і обговоримо ПОРАДИ ЩОДО ВІТАМІНІЗАЦІЇ ДУШІ.

У кожного з нас були нелегкі часи: ми пройшли і продовжуємо проходити випробування на міцність духу! Усі ми отримали певний досвід за цей час: по-іншому почали сприймати звичні речі, по-різному почали ставитися до знайомих та незнайомих людей, змінили або навпаки не зрадили своїм цінностям!

Досвід кожного є особистим, унікальним і важливим саме для нього!

Завдяки комунікації ми намагалися бути корисними один для одного, підтримувати і допомагати.

Але іноді відбувалося так, що нам ніби бракувало потрібних слів, або слова, які ми підібрали не допомагали, а навпаки дратували людей.

Ми відчували себе виснаженими, як після хвороби, коли організм потребує вітамінів та свіжого повітря!

Впевнені, що кожному з нас потрібна ментальна та душевна вітамінізація!

Тому тема нашої зустрічі так і називається «ВІТАМІНИ ДЛЯ ДУШІ».

Пропонуємо зустрітися і поговорити про те:

  • Які слова і фрази не працюють і чому
  • Як побудувати комунікативну підтримку
  • Які «Вітаміни» потрібні нам для душі

Нагадуємо вам, що клуб «Креативна середа» - це професійно-неформальне комунікативне середовище, яке створене заради того, щоб надати можливість обговорювати актуальні теми, знаходити рішення у складних професійних і життєвих ситуаціях, ділитися досвідом, думками, пропозиціями.

Ведуча клубу - Наталія Шаповаленко, молодший науковий співробітник ННЦ розвитку персоналу та лідерства, тренер соціально-психологічних тренінгів, практичний психолог-консультант.

РЕЄСТРАЦІЯ

 
Створено: 22/11/2022 09:14