Курс “Англійська для лідерів”

Дата початку проведення: 20 травня 2022 р.
Час: 17:00
Тривалість занять: 80 хвилин 1 раз на тиждень
Формат занять: онлайн-зустрічі в Zoom та робота в Google Classroom
Контакти: Центр програм з лідерства служіння Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Запрошуємо на курс “Англійська для лідерів”

Сьогодні не треба нікого запевнювати в актуальності вивчення англійської мови, а обставини у країні показують, наскільки важливим є правильне розуміння лідерства та розвиток відповідних якостей. 

Центр програм з лідерства служіння обʼєднав ці дві теми у курсі “Англійська для лідерів”.

“Англійська для лідерів” - це 12 занять, які буде проводити носій мови та допоможе покращити навички спілкування і опанувати нові лексичні конструкції в рамках 6 тем.

Курс підійде усім охочим, які мають рівень володіння англійською мовою А2 та вище. За необхідності, команда Центру допоможе визначити рівень англійської.

 

Вартість курсу: щоб взяти участь у курсі необхідно здійснити благодійний внесок на будь-яку комфортну суму на рахунок благодійного фонду/іншого закладу чи фізичної особи, які підуть на допомогу Збройним силам України.

Перше заняття відбудеться 20 травня о 17:00. 

Реєструйтесь за посиланням або пишіть на пошту Центру програм з лідерства служіння Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  за детальнішою інформацією. Кількість місць обмежена!

 
Створено: 16/05/2022 09:21