Конкурсний відбір на короткострокову інтенсивну навчальну програму із «Цифрового підприємництва в Європі»

Дата проведення: з 06 березня 2023 року до 24 березня 2023 року, буде зосереджено, головним чином у четвер і п’ятницю
Формат: онлайн, англійською мовою
Крайній термін подачі заявок: 23 лютого 2023 року
Результати відбору: 03 березня 2023 року
Відповідальна особа: Штепа Олена Валентинівна (національний координатор проєкту) Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Відкрито набір на короткострокову інтенсивну навчальну програму «Цифрове підприємництво в Європі»!

Програма запланована як навчальна діяльність із «Цифрового підприємництва в Європі» з метою поділитися, оцінити та обговорити ефективність інтелектуальних результатів, розроблених у партнерстві з Краківським економічним університетом (Польща), Університетом Хаєн (Іспанія), Університетом Фоджа (Італія), Неаполітанським університетом (Італія), Університетом Салерно (Італія), Віденським економічним університетом (Австрія) у рамках реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу Еразмус+ «Teaching Digital Entrepreneurship»  (TED) задля розвитку цифрової освіти в Україні та Європі.

Ця захоплююча програма навчання забезпечить вас необхідними знаннями та навичками для старту та управління успішним цифровим бізнесом в Європі. З акцентом на реальний досвід та практичному навчанні, цей навчальний інтенсив є ідеальним для будь-кого, хто мріє почати кар'єру цифрового підприємця.

Методи навчання будуть поєднувати традиційні (лекції, тематичні дослідження, завдання з вирішення проблем) та інноваційні, такі як віртуальні дискусії, проєктне навчання, спільне навчання та гейміфікація. Особлива увага буде приділятись взаємодії, дискусії та командній роботі задля сприяння співпраці та обміну знаннями між студентами з різних контекстів.

Короткострокова інтенсивна навчальна програма розрахована для студентів бакалаврату та магістратури.

Учасники повинні мати базові знання з менеджменту і бізнес-адміністрування, володіти відповідними мовними навичками та представити мотиваційний лист для участі у програмі.

Для участі вивчіть інформацію та надішліть відповідальній особі: анкету-заяву студента; мотиваційний лист; копію сертифіката, що підтверджує рівень іноземної мови (за наявності);  перелік документів, що засвідчують досягнення студента у студентській та/або науково-дослідній роботі (за наявності).

Скористайтеся цією унікальною можливістю!

 
Створено: 02/02/2023 14:45