Практикум «Покрокова інструкція: як подати заявку на конкурс наукових проєктів у рамках всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції “Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації”»

Дата проведення: 09 лютого 2023 року
Час: 15:00
Формат: онлайн
Реєстрація на захід: до 10:00 год. 09 лютого за посиланням
Контакти: Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка

 

Шановні студенти, аспіранти, докторанти  та молоді вчені! Запрошуємо Вас  09 лютого 2023 року о 15:00 год. Взяти участь у практикумі «Покрокова інструкція: як подати заявку на конкурс наукових проєктів у рамках Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції “Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації”.

Під час заходу учасники: отримають практичні поради щодо написання заявки на Конкурс наукових проєктів у рамках Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Дослідження молодих вчених від ідеї до реалізації» та можливість поспілкуватись з організаторами заходу щодо участі у Конкурсі, задати питання стосовно власних ідей проєктних заявок.

Модератори заходу:

skrepka

 Ольга Мусіяченко, голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка, заступник декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту;

skrepka

 Людмила Петрухан-Щербакова, кандидат педагогічних наук, майстер-фасилітатор за програмою «Активні громадяни», тренер з питань  командного й проектного менеджменту.

 

Напрями за якими можна подавати проєкти на Конкурс:

  •  Наука та освіта: утвердження академічної доброчесності та наукової етики.
  •  Наука та культура: збереження і популяризація історико-культурної спадщини.
  •  Наука та розвиток громад: соціальні проєкти з науковою ідеєю.

Призовий фонд Конкурсу наукових проєктів за кожним напрямом становить 12000 грн.

Просимо учасників практикуму «Покрокова інструкція: як подати заявку на конкурс наукових проєктів» попередньо ознайомитися з інформаційним листом Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації» та вимогами до Конкурсу наукових проєктів, за можливості роздрукувати, а також поміркувати над ідеями власного проєкту (але якщо ідей все ж немає, це не заважає Вам взяти участь у заході).

 

02 09 praktykum PK

 
Створено: 06/02/2023 14:40