Оголошується набір статей для публікації в електронному науковому фаховому виданні «Освітологічний дискурс»

Кінцевий термін подачі рукописів: до 15 листопада 2023 року
Контакти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Osvitolohichnyi dyskursШановні науковці!

Електронне наукове фахове видання «Освітологічний дискурс» (категорія “Б”) оголошує набір статей для публікації до Вип. 4(43). Рукописи приймаються українською та англійською мовами до 15 листопада 2023 року. Видання спрямовано на поширення досліджень з освітології. Адресовано усім, хто цікавиться проблемами розвитку сучасної освіти та її впливом на соціально-економічний, духовний та культурний розвиток суспільства.

Рубрики видання: «Історія та філософія освіти», «Економіка освіти та управління освітою», «Соціокультурологічні засади сучасної освіти», «Компаративні освітні розвідки», «Інформатизація освіти», «Освітня політика і освітнє право», «Інтернаціоналізація вищої освіти», «Професійний розвиток педагогів», «Тенденції розвитку сучасної освіти» та ін.

Публікації «Освітологічного дискурсу» індексуються наукометричними та реферативними базами даних (Google Scholar, Index Copernicus, Crossref, WorldCatat, ERIH PLUS, DOAJ та ін.), а також усі випуски архівуються та зберігаються у Національній бібліотеці України імені І.В. Вернадського (Київ, Україна).

Подання, що відповідають тематиці журналу, приймаються через онлайн систему видання. Детальніше з вимогами до оформлення рукопису можна ознайомитись за посиланням. Після подання статті автор отримує листа з повідомленням, що стаття надійшла до редакції. При виникненні питань стосовно реєстрації, рецензування, редагування рукопису, автор може звертатися на електронну адресу журналу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Будемо раді бачити Вас серед авторів нового випуску електронного наукового фахового видання «Освітологічний дискурс»!

 
Створено: 09/10/2023 13:30