Глобальний курс з базових принципів лідерства служіння

Реєстраційна форма відкрита до 02.11.2023
Розклад: понеділок, середа, п'ятниця, 15:00 - 17:00
Дата першої зустрічі: 06.11.2023
Формат: онлайн-зустрічі в Zoom та додаткові матеріали на онлайн ресурсі
Мова курсу: англійська
Курс триватиме один місяць.

Шановні викладачі та студенти!

Щороку команда Центру програм з лідерства служіння та міжнародна організація Co-Serve International запрошує учасників з усіх куточків світу об'єднатися та разом дослідити головні принципи філософії лідерства служіння на курсі “Global Principles Course”, який є першим етапом Міжнародної програми з лідерства служіння.

Під час курсу ми будемо виконувати різноманітні вправи, обговорювати цікаві відео та багато дискутувати англійською. Учасники матимуть змогу познайомитись з культурними особливостями лідерства у різних країнах, визначити базові положення філософії лідерства служіння, розвинути емоційний інтелект, прокачати навички активного слухання та, у якості “побічного ефекту” позбутись мовного бар'єра у спілкуванні англійською мовою.

Учасники, які пройдуть базовий курс, матимуть змогу продовжити участь у Міжнародній програмі в рамках менторського курсу. Детальніше про етапи та особливості курсу можна дізнатись за посиланням або написати на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Чекаємо ваших відповідей у реєстраційній формі до 02 листопада.

 
Створено: 24/10/2023 13:33