Конкурс для викладачів-філологів Університету для участі у програмі Еразмус+ в Університеті Палермо (Італія)

Кінцевий термін подачі документів: до 12.00 04 грудня 2023 р.
Контактна особа: Виговська Ольга Сергіївна, завідувач НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти Університету Грінченка, вул. Бульварно-Кудрявська, 18/2, к.207, тел.: 272 18 62; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Шановні викладачі Університету Грінченка!

01 05 unipa logo

Оголошується конкурс для участі у програмі академічної мобільності Еразмус+КА1 в Університеті Палермо (Італія). Викладачі – учасники програми Erasmus+ КА1, отримають стипендію для проходження стажування в Університеті Палермо. Необхідна умова мобільності – викладання, проведення лекцій, налагодження наукової та викладацької співпраці.

У конкурсі можуть брати участь викладачі Університету Грінченка, які відповідають наступним вимогам:

  1. Працюють на постійній основі в Київському університеті імені Бориса Грінченка.
  2. Володіють англійською, італійською, іспанською або французькою мовами не нижче рівня С1 або можуть викладати українську мову як іноземну для італійських студентів.
  3. Фахова діяльність має бути пов’язаною з філологічною спеціальністю.

Період мобільності: 7 днів

Для участі у конкурсі на здобуття стипендії необхідно до 12.00 04 грудня 2023 року подати до НДЛ інтернаціоналізації вищої освіти такі документи в електронній формі:

  1. Ксерокопію закордонного паспорту (перша сторінка).
  2. Резюме англійською мовою із зазначенням наукових та викладацьких досягнень (максимальний обсяг – 2 сторінки формату А4).
  3. Сертифікат про підтвердження знання іноземної мови не нижче рівня С1 (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як TOEFL, IELTS тощо). У випадку відсутності сертифіката необхідно заповнити Language Assessment Sheet.

Документи, надіслані після вказаної дати, не будуть прийняті до розгляду.

 
Створено: 21/11/2023 10:19