Майстер – клас «Соматика. Мої ресурси сили і свободи!»

Дата проведення: 23 травня 2019 р. 
Місце
: вул. Маршала Тимошенко, 13б, спортивний зал
Час
: 13.40-15.00

 

Шановні колеги та друзі!

23 травня у межах проекту «Зустріч з лідером» відбудеться майстер – клас «Соматика. Мої ресурси сили і свободи!»

05 23 somatyka 02Старший викладач кафедри спорту та фітнесу Університету Грінченка, Волощенко Юрій, який є асистуючим тренером The Ingle Institute for Somatic Movement Education, поділиться досвідом співпраці з провідними майстрами Ірландії, Швеції по проведенню занять з соматики.

Для всіх хто бажає і хто відчув, що весна це не тільки чудова пора року, а й завершальна пора навчального року…а попереду, ще лекції, заліки, екзамени…

Де брати сили та енергію?! Чи вміємо ми відновлювати власні ресурси? Як можемо допомогти собі в зручний для себе час і в комфортній домашній атмосфері?

Що таке «СОМАТИКА»?! Через практику соматики людина знаходить можливість нейтралізувати стрес і наслідки травм, відчути більше енергії в тілі та зменшити постійну м'язову напругу, поліпшити координацію і збільшити рухову активність, виправити поставу і тому подібне. Соматичними вправами є прості, повільні рухи, які виконуються в комфортному положенні, лежачи на підлозі.

Про все це можна дізнатись і все це можна пропрацювати на власному досвіді та відчути на власному тілі під час майстер-класу у спортивному залі Університету Грінченка.

Запрошуємо вас!

Реєстрація за посиланням: https:// cutt.ly/BtLJf4

Форма для заняття: зручний одяг, змінне взуття або шкарпетки.

05 23 somatyka 01  05 23 somatyka 03

 
Створено: 11/05/2019 11:37