До уваги еко-свідомих школярів та студентів!

Шановні фотолюбителі!

Повідомляємо, що у зв’язку зі значною кількістю аплікантів, що бажають взяти участь у Міжнародному фотоконкурсі «Ми – люди Землі», організованому Міжнародним культурним центром «Сяйво» за підтримки партнерів (ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка, НЦ «Мала академія наук України», Київського міського центру сім‘ї “родинний дім”, Всеукраїнської громадської організації «Letʼs Do It Green» та «Project Central» (США)) із нагоди Всесвітнього дня Землі та Дня пам’яті Чорнобильської трагедії, ТЕРМІН ПРИЙНЯТТЯ КОНКУРСНИХ РОБІТ ПОДОВЖЕНО ДО 10 КВІТНЯ 2020 РОКУ!

Детальніше...


За підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка, НЦ «Мала академія наук України», Всеукраїнської громадської організації «Letʼs Do It Green» та «Project Central» (США) Міжнародний культурний центр «Сяйво» ініціював проведення серед учнів 5–8-х, 9–11-х класів закладів загальної середньої, позашкільної і професійної (професійно-технічної) освіти та студентів бакалавріату й магістеріума вищих навчальних закладів Міжнародного фотоконкурсу «Ми – люди Землі», приуроченого до Всесвітнього дня Землі та Дня пам’яті Чорнобильської трагедії.

Метою конкурсу є сприяння реалізації творчого потенціалу дітей, юнацтва та молоді, розвиток суспільної еко-свідомості і збереження довкілля.

Щиро запрошуємо всю небайдужу до нагальних екологічних проблем учнівську та студентську молодь до участі у фотоконкурсі, що триватиме до 15 березня 2020 року. Надіслані роботи оцінюватимуть члени професійного журі. Переможців буде відзначено цінними й корисними подарунками.

Докладніше про умови реєстрації та участі у конкурсі, порядок його проведення, вимоги до оформлення робіт та призи можна дізнатися за посиланням.

Поспішайте долучитися до суспільно важливої ініціативи!

03 15
 
Створено: 02/03/2020 09:37