Триденний тренінг «Активні громадяни»

Дата проведення: 4, 6 та 11 листопада 2021 року
Платформа проведення: Hangout Meet

 

Наукове товариство Університету Грінченка спільно з Комунальним закладом «Київський обласний молодіжний центр» за підтримки Британської ради запрошують студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених на триденний тренінг «Активні громадяни».

Мета проєкту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку суспільства шляхом підготовки молодих лідерів, які є ініціаторами реформ у своїх громадах.

Тренери-фасилітатори заходу:

Світлана Назарук, заступник начальника управління – начальник відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації, майстер-фасилітатор за програмою «Активні громадяни»;

Андрій Михайлов, директор Комунального закладу «Київський обласний молодіжний центр».

Людмила Петрухан-Щербакова, заступник декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Факультету здоров’я, фізичного виховання і спорту, викладач кафедри теорії та історії педагогіки Педагогічного інституту, член Наукового товариства Київського університету імені Бориса Грінченка.

Навички, які будуть розвиватися на тренінгу:

  • самоідентифікація та самоаналіз;
  • взаємодія з різноманіттям культур;
  • ведення переговорів;
  • робота в командах;
  • створення проєктів.

За результатами тренінгу учасники, які відвідали мінімум 80% часу, відведеного на онлайн-зустрічі, отримають сертифікати, а також можливість подати свій проєкт на конкурс грантів від Британської ради.

Для участі у тренінгу необхідно до 03 листопада 14:00 зареєструватися, заповнивши анкету.

 

 

Вітаємо з 50-річчям Людмилу Петрівну Салату, методистку навчального відділу, ІЛ

 
Створено: 28/10/2021 17:03