Курс «Англійська для лідерів»

Початок курсу: 13 лютого 2023 року
Формат: онлайн-зустрічі в Zoom та робота в Google Classroom, додаткова підтримка у чаті Telegram
Контакти: Центр програм з лідерства служіння, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Запрошуємо на курс «Англійська для лідерів»

"По-перше, в мене пропав страх спілкування англійською. По-друге, дуже надихаючі заняття - сама працюю вчителем, але викладачі курсу використовують найрізноманітніші методи і інструменти навчання! Це дуже круто! Я надихнулася неймовірно. Дізналася багато нової інформації про лідерство!"

Відгук учасниці курсу

 

Хочете так само покращити свою англійську, позбутись мовного бар'єру і розвинути лідерські навички? Тоді реєструйтесь на новий потік курсу «Англійська для лідерів». 

12 занять, 6 тем і лише справжня англійська з носіями мови, які допоможуть покращити навички спілкування й опанувати цікаві лексичні конструкції через призму лідерства. Говоритимемо про різницю між лідером та менеджером, якими якостями вони повинні володіти, важливість цінностей, нюанси командної роботи та інше.

Курс підійде усім охочим, які мають рівень володіння англійською мовою Intermediate (В1) та вище. За необхідності команда Центру допоможе визначити рівень англійської. 

Розклад занять: пропонуємо два варіанти розкладу занять на вибір - вівторок-четвер 10:00-11:20 або понеділок-четвер 16:00-17:20*

Тривалість занять: 80 хвилин двічі на тиждень

Щодо оплати звертатись на пошту Центру

Реєструйтесь за посиланням Реєстраційна форма або пишіть на пошту Центру програм з лідерства служіння Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  за детальнішою інформацією.

Дедлайн реєстрації на курс 12.02.2023. Кількість місць обмежена! 

* зазначимо, що заняття можливі лише за одним з варіантів розкладу - за тим, на який зареєструється більшість охочих.

 
Створено: 07/02/2023 15:57