Оголошено новий набір на курс «Англійська для викладачів»!

Дата початку: 20 березня 2023 року
Дедлайн реєстрації: 19 березня 2023 року. Кількість місць обмежена!
Тривалість занять: 80 хвилин двічі на тиждень
Розклад: понеділок-четвер, 13:00-14:20 за Києвом
Формат: онлайн-зустрічі в Zoom та робота в Google Classroom
Контакти: Центр програм з лідерства служіння, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Центр програм з лідерства служіння запрошує долучитись до нового набору на курс «Англійська для викладачів». 

«Англійська для викладачів» — курс для усіх співробітників Університету, які бажають підтримувати чи вдосконалювати свої знання англійської. На курсі ви вивчатимете живу англійську мову в мінігрупі до 8 осіб. Ми допоможемо вам подолати мовний бар’єр, опанувати актуальну лексику й граматику, яку ви будете використовувати в повсякденному житті. 

На заяттях працюватимемо з підручником, відео- та аудіо-матеріалами, виконуватимемо домашні завдання на інтерактивних платформах. Особлива увага буде приділятись розмовним навичкам. 

Реєстрацію відкрито в групу рівня Pre-Intermediate (A2). За необхідності команда Центру допоможе визначити ваш рівень володіння мовою.

Курс триватиме 2,5 місяці з можливістю отримати сертифікат у разі його успішного завершення.

Викладачка курсу: Катерина Фреган, координаторка освітніх програм Центру програм з лідерства служіння, випускниця Інституту Філології за спеціальністю «Англійська мова та література» з трирічним досвідом викладання англійської мови як іноземної.

Для реєстрації просимо заповнити цю форму.

За детальнішою інформацією щодо вартості курсу та оплати телефонуйте за номером 067-725-3474 (Катерина) або пишіть на пошту Центру програм з лідерства служіння Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Важливо! Дні та час занять незмінні. Відтак просимо реєструватись, якщо ви точно зможете відвідувати заняття.

Відгуки наших учасників:

Курс допоміг мені почати краще говорити, менше боятися). Також мені було дуже корисно відкрити різні онлайн можливості, інтерактивні вправи, які нам задавала Катя, тож я розвивалася в різних напрямках).

Щиро вдячна Центру і особисто нашій чудовій викладачці Катерині за можливість вдосконалити свої знання! Щоразу з нетерпінням чекала занять, на яких поєднувалися різноманітні форми роботи: і живе спілкування, і завдання з граматики, і засвоєння лексики з аудіо- та відео-матеріалами. 

Викладач Катерина продемонструвала себе як висококваліфікований компетентний фахівець, здатна знайти підхід до кожного учня, справедлива, уважна та відповідальна, кожне заняття проходило у позитивній, невимушеній, дружній атмосфері. Для кожного заняття пані Катерина готувала цікаві завдання, приклади, різноманітні форми роботи на занятті: групою, в парі, індивідуально; використовувала сучасні методи гейміфікації, різноманітні ресурси для доповнення навчального матеріалу та проведення проміжного тестування. Щиро дякую команді Центру та особисто Катерині за чудовий, ефективний досвід вивчення англійської мови, за можливість покращити свої навички комунікації англійською!

 
Створено: 15/03/2023 10:04