Запрошуємо на розмовний курс англійської «Teachers’ Talking Time»!

Дата початку: 21 березня 2023 року
Дедлайн реєстрації: 19 березня 2023 року. Кількість місць обмежена!
Тривалість занять: 90 хвилин один раз на тиждень
Розклад: вівторок, 12:00-13:30 за Києвом
Формат: онлайн-зустрічі в Zoom та робота в Google Classroom
Контакти: Центр програм з лідерства служіння, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Маєте доволі впевнений рівень англійської, але відчуваєте, що не вистачає мовної практики? Тоді запрошуємо вас долучитись до курсу «Teachers’ Talking Time» від Центру програм з лідерства служіння!

Розмовний курс «Teachers’ Talking Time» підходить для усіх співробітників Університету, які володіють англійською мовою на рівні В1-В2 (Intermediate or Upper-Intermediate), та спрямований на підтримку й розвиток навичок говоріння. 

Формат курсу нагадує speaking club, де учасники вільно обговорюють певні теми разом чи в парах/групках до та після перегляду відео або читання текстів. Теми для обговорень переважно обираються викладачкою, проте є можливість змінювати їх відповідно до побажань учасників.

Також за необхідності команда Центру допоможе визначити ваш рівень володіння мовою.

Курс складається з 10 занять й триватиме 2,5 місяці з можливістю отримати сертифікат у разі його успішного проходження.

Викладачка курсу: Катерина Фреган, координаторка освітніх програм Центру програм з лідерства служіння, випускниця Інституту Філології за спеціальністю «Англійська мова та література» з трирічним досвідом викладання англійської мови як іноземної.

Для реєстрації просимо заповнити цю форму.

За детальнішою інформацією щодо вартості курсу та оплати телефонуйте за номером 067-725-3474 (Катерина) або пишіть на пошту Центру програм з лідерства служіння Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Важливо! День та час занять незмінні. Відтак просимо реєструватись, якщо ви точно зможете відвідувати заняття.

 
Створено: 15/03/2023 10:10