Фестиваль науки ­- 2023: ІV Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Здоров’я, фізичне виховання і спорт: перспективи та кращі практики»

Дата проведення: 16 травня 2023 року
Формат: онлайн, платформа Zoom
Координатори конференції: 
Ярмолюк Олена Володимирівна, завідувач кафедри спортивної педагогіки та фізичного виховання Факультету здоров’я, фізичного виховання та спорту Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент (тел. +38063289929; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).
Іваненко Галина Олександрівна, заступник декана з наукової роботи та менеджменту міжнародних проєктів Факультету здоров’я, фізичного виховання та спорту Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидат наук з фізичного виховання і спорту (тел. +380503801994; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

 

Шановні колеги!

fn 2023

 

Запрошуємо Вас взяти участь у ІV Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Здоров’я, фізичне виховання і спорт: перспективи та кращі практики»

Напрями роботи конференції:

  • Якість освіти та академічна доброчесність у спортивній науці.
  • Філософські, організаційні, соціально-економічні та правові засади розвитку фізичної    культури і спорту.
  • Медико-біологічні, фізіологічні, психологічні аспекти підготовки спортсменів.
  • Фізичне виховання різних груп населення, рекреація, фітнес, велнес-технології.
  • Фізична терапія та ерготерапія.

Інфолист

Реєстрація

 
Створено: 14/03/2023 17:37