Презентація книги Надзвичайного і Повноважного Посла України в Японії, почесного професора Київського університету імені Бориса Грінченка Сергія Корсунського «Як нації відроджуються: досвід Східної Азії»

Дата проведення: 07 червня 2023 року
Реєстрація: 
https://forms.gle/HxusL8vemx96k5JR8

 

Шановні колеги та студенти!

Факультет східних мов Borys Grinchenko Kyiv University запрошує відвідати презентацію книги Надзвичайного і Повноважного Посла України в Японії, почесного професора Київського університету імені Бориса Грінченка — Сергія Корсунського.

Увесь світ знаходиться на зламі епох. Україна — символ незламності та боротьби за свободу проти останньої імперії, яка доживає свої дні. Проте після страшної ночі — настає світанок. Наша держава стане на шлях відновлення не лише інфраструктурного, але і ментального, національного.

Саме досвід Японії, Китаю, Республіки Кореї, В'єтнаму є показовим. Жодні стихійні лиха та найбільш руйнівні війни не зруйнують націю якщо вона сильна, єдина, непереможна. Досвід відновлення країн Східної Азії — це шлях який неодмінно пройде Україна. Ми прагнемо миру, спокою, порядку, рівноваги, тому неодмінно зможемо це зробити з урахуванням найкращих світових практик та досвіду далеких за відстанню, але близьких по духу країн.

presentation 07 06 23

 
Створено: 02/06/2023 14:14