Фестиваль-конкурс команд Клубу Веселого Настрою на Кубок Ректора

IMG_543917 квітня 2012 року
16:00

концертна зала Університету (вул. Тимошенка,13-б

Відлунав-відсміявся черговий КВК на кубок ректора, створивши атмосферу яскравого свята й залишивши в душах глядачів пречудові враження! Цьогорічна тема – «Євро – 2012».

Мало місце усе, що за законами жанру повинно бути: веселі жарти, гарний спів, вправні танцювальні рухи та артистизм – на сцені, плакати й надувні кульки, гучні вигуки і палаючі очі вболівальників – у глядацькій залі.

Гарний темп заходу і його детальна продуманість вже й не дивують, адже це фірмовий знак творчого тандему проректора з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи, кандидата історичних наук Вікторії Соломатової і актора, режисера, сценариста, дипломанта Міжнародного фестивалю кіномистецтва, старшого викладача Дмитра Лєвіта.

Порадувало також доброзичливе та справедливе журі, яке цілком об’єктивно оцінило роботу шістьох університетських команд. У підсумку переможцями стали студенти Інституту психології та соціальної педагогіки – команда «Post Scriptum», з чим їх від душі вітаємо! Це заслужена перемога талановитих, креативних хлопців і дівчат, яким вдалося достойно, органічно й гармонійно, на одному, високому, рівні провести гру від початку до кінця.

Друге місце поділили три команди: «No name» – Університетського коледжу, «Бульвар Davidoff» – Педагогічного інституту і «ППЦ» – Гуманітарного інституту. На третій позиції – «Art-Land» – команда Інституту мистецтв.

Цікаво, що раптом не спрацював відомий закон «як ви човен назвете, так він і попливе». «Post Scriptum», що перекладається як «після написаного», потрапив на «початок», тобто на вищу сходинку, а «Лідери» – команда Інституту лідерства та соціальних наук – стала першою… з кінця. Але, як зазначило журі, на нашому КВК не було поганих чи невдалих жартів: їх часом подавали невправно, та все ж переважно це робилося блискуче!

Судді висловили командам низку слушних порад, до яких, у своєму заключному вітальному слові, закликав прислухатися ректор Університету, доктор філософських наук, професор Віктор Огнев’юк. Він подякував усім учасникам за створене ними колоритне свято, за гарний настрій, що подарували глядачам, і вручив переможцям дипломи й той самий кубок, за який щороку змагаються наші веселі та кмітливі.

Ведучі КВН-2012 Репетило Анна та Шпак Олег
"NO NAME" Університетський коледж
Креатив від Університетського коледжу
Грінченківці вміють жавртувати!
Виступ команди ART LAND. Інститут мистецтв
Виступ команди P.S._ Інститут психології та...
Виступ команди "ЛІДЕРИ"
Команда "ППЦ" Гуманітарного інституту
Команда "NO NAME"
Команда "Бульвар Davidoff". Педагогічний ін...
Оцінки журі
Вручення Дипломів командам
Вручення Кубку Ректора команді P.S.
Щастя Перемоги!
Солодкий сюприз всім командам