Готуємося до нового навчального року

03dav_smallлипень 2012

Згідно з розпорядженням Київської міської державної адміністрації «Про підготовку навчальних закладів м. Києва до початку 2012/2013 навчального року» № 507 від 29. 03. 2012 р., у Київському університеті імені Бориса Грінченка тривають капітальні й ремонтно-будівельні опоряджувальні роботи, у належний стан приведені теплові мережі для успішного функціонування в осінньо-зимовий період. 
Керівники університетських підрозділів активно підключені до цих процесів, кожен з них докладає максимум зусиль, аби новий навчальний рік для студентів розпочався у гарних, оновлених приміщеннях.
Фотографії, наведені нижче, красномовно засвідчують фронтальну потужну діяльність наших фахівців, спрямовану на всебічне удосконалення зовнішнього вигляду, матеріально-технічних засобів навчання й усіх комунікаційних систем Університету.

Основні роботи, проведені у навчальному корпусі № 1 (вул. Маршала Тимошенка, 13 Б):

  1. облаштування нових навчальних аудиторій;
  2. ремонт спортивної зали та приміщення басейну.


Основні роботи, проведені у приміщеннях Інституту мистецтв та Педагогічного інституту (бульвар Давидова, 18/2):

  1. капітальний ремонт спортивної зали;
  2. ремонт та облаштування зали для хореографії;
  3. нове приміщення бібліотеки та читальної зали;
  4. облаштування холу з виходом у Зимовий сад.


Основні роботи, проведені у приміщеннях Інституту психології та соціальної педагогіки, Інституту післядипломної педагогічної освіти (проспект П. Тичини, 17) і Університетського коледжу (проспект Ю. Гагаріна, 16):

  1. облаштування нових адміністративних приміщень.