Міська педагогічна конференція

a-KUO2rqfrc29 серпня 2012 р.

10.00

Вул. Тимошенко 13-Б

В стінах нашого університету, під гаслом: «Перший крок у школу майбутнього», пройшла міська педагогічна конференція.

Участь у конференції взяли: голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, заступник голови КМДА з гуманітарних питань Леонід Новохатько, начальник головного управління освіти і науки КМДА Оксана Добровольська, голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Максим Луцький, ректор Київського університету імені Бориса Грінченка Віктор Огнев’юк та інші освітяни столиці.

Відкриваючи роботу конференції, голова КМДА Олександр Попов розкрив три надзвичайно важливих для освіти питання:

1) розширення мережі навчальних закладів у столиці;

2) соціальний захист працівників освіти;

3) представництво освітньої галузі в депутатському корпусі Київради.

Столиці потрібен ефективний менеджмент, новітні технології, інноваційні підходи. Це все може дати наша освіта, тому варто інвестувати в її розвиток, а не за кордон.

Олександр Попов,

голова КМДА

– Від імені всіх спілчан вітаю лідерів столичної освіти з початком 2012 – 2013 навчального року. Щиро бажаю, щоб у навчальних закладах і надалі панувала впевненість, що київська освіта – найкраща.

Олександр Яцунь,

 голова КМОППОіНУ

– Столична освіта повинна мати і столичне обличчя. У нас для цього все є: і підтримка влади, і стабільність, і єдність поглядів. Незабаром 1 Вересня, тож дозвольте привітати всіх вас із початком нового навчального року.

Оксана Добровольська,

 начальник ГУОН КМДА

Участь у конференції взяли керівники загальноосвітніх навчальних закладів, науково-педагогічні працівники, керівники районних управлінь освіти міста та інші небайдужі до майбутнього столичної освіти.