Прибирання стадіону «Русанівець»

Jn7huWwavaw8 вересня 2012 р.

10.00

б-р Давидова, 12

8 вересня о 10.00 за ініціативи студентів Київського університету імені Бориса Грінченка відбулось прибирання стадіону «Русанівець» за адресою б-р. Давидова, 12.
У такий спосіб студенти вирішили відзначити День фізичної культури та спорту, який святкується в Україні з 1994 і є святом не тільки для професійних спортсменів, а й для усіх українців.
Усі бажаючі змогли приєднатись до благоустрою стадіону. У заході також взяли участь керівний склад та співробітники університету, футбольний клуб Junior, його команда підтримки та керівництво.
Ініціативна група студентів збирається тримати в полі зору цей спортивний майданчик, слідкувати за його порядком та чистотою. Студенти сподіваються, що усі небайдужі підтримають їх ініціативу.
Свою увагу на цій проблемі також акцентував і очільник Київської міської адміністрації Олександр Попов, наголошуючи на тому, що цю територію обов’язково потрібно облаштувати. Голова адміністрації висловив сподівання на активність киян та плідну співпрацю у цьому напряму.