Центр практичної підготовки студентів

IMG 40594 жовтня 2012 р.
11:00
вул. Березняківська, 4-А

У Київському університеті імені Бориса Грінченка відкрився єдиний в Україні Центр практичної підготовки студентів зі спеціальностей «Початкова освіта» і «Дошкільна освіта».
4 жовтня 2012 року об 11.00 за адресою вул. Березняківська, 4-А відбулося відкриття Центру практичної підготовки студентів спеціальностей дошкільна та початкова освіта Київського університету імені Бориса Грінченка.
Науково-методичний центр створено з метою реалізації основних завдань Галузевого Державного стандарту вищої освіти з напрямів підготовки  «Дошкільна освіта» і  «Початкова освіта» щодо формування практичних умінь і навичок, розвиток педагогічних, дослідницьких, естетичних, конструктивних, природничо-технічних, загальновиробничих та ін. здібностей студентів – майбутніх вихователів дитячих садків та вчителів початкової школи.
НМЦ сприятиме формуванню педагогічної майстерності, розвитку професійних компетенцій шляхом вироблення практичних умінь і навичок роботи з різноманітним навчальним обладнанням і матеріалами, виготовлення предметів художньо-естетичного, навчально-ігрового призначення та опанування методи-кою роботи з дітьми дошкільного і молодшого шкільного віку.
Керівником Центру є Прошкуратова Тамара Сергіївна – Герой України, Заслужений вчитель України, вчитель початкової школи з 25-річним стажем, доцент Університету.