День працівників освіти

IMG 42455 жовтня 2012 р.
вул. Тимошенка, 13б
Актова зала

5 жовтня в нашому Університеті пройшли урочисті заходи з нагоди святкування Дня працівників освіти, який вже традиційно відбувається в Україні у першу неділю жовтня. Окрім святкового концерту та виступів талановитих колективів відбулося нагородження працівників Університету грамотами та подяками ректора.
Напередодні Дня працівників освіти Київська міська державна адміністрація відзначила шістьох співробітників Університету, на чолі з ректором, за високі досягнення у професійній діяльності та вагомий особистий внесок у справу розбудови столичної освіти. Державними нагородами та почесними грамотами було нагороджено Огнев'юка В.О., ректора Київського університету імені Бориса Грінченка; Бондарєву О.Є., директора Гуманітарного інституту; Сисоєву С.О., завідувача науково-дослідної лабораторії освітології Університету; Жильцова О.Б., проректора з науково-методичної та навчальної роботи; Безпалько О.В., директора Інституту психології та соціальної педагогіки; Трухана О. Ф., викладача Інституту післядипломної педагогічної освіти та Мустафаєва Ф. М., професора кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв. Як зазначив заступник голови КМДА Голубченко А. К., влада має виявляти увагу та обов’язково відзначати людей, які працюють на благо столиці.
Колектив Університету та студенти приєднуються до поздоровлень і зичать викладачам і працівникам освіти нових звершень у сфері науки та освіти, невичерпної енергії, сил та натхнення у їх благородній роботі.
Професійний Міжнародний день працівників освіти був заснований ЮНЕСКО в 1994 році. В Україні свято встановлено на підтримку ініціативи працівників освіти України згідно з Указом Президента України «Про День працівників освіти» від 11 вересня 1994 року.