Лекція А.В. Толстоухова "Сучасна політика України: якій їй бути..."

IMG 462111 жовтня 2012 р.
вул. Тимошенка, 13-Б
Конференц-зала (ауд. 227)

У Київському університеті імені Бориса Грінченка 11 жовтня 2012 р. відбулася публічна лекція спеціального уповноваженого Прем’єр-міністра України, доктора філософських наук, професора, академіка Національної академії педагогічних наук України Анатолія Володимировича Толстоухова на тему «Сучасна політика України: якій їй бути…»
Під час лекції Анатолій Володимирович охарактеризував сучасний стан української політики, зазначивши, що Україна має долати кризу історії, політики та перспективи  шляхом об’єднання нації навколо спільної мети та прагнення до значущих суспільних цілей. Говорячи про політичні системи інших країн, він наголосив, що в ХХІ столітті політика має оцінюватися не тільки за зростанням економічного добробуту нації, а й за збільшенням рівня щастя та комфорту її громадян.
А. Толстоухов підкреслив, що першочергове завдання української політики – її інтеграція до глобального світового простору. Україна має знайти свій шлях та стати надійним політичним партнером інших країн та міжнародних організацій.
Наприкінці лекції студенти та співробітники Університету мали можливість поставити запитання лектору та стати учасниками дискусії про сьогодення української політики.