Відкриття ІІІ етапу соціального проекту «З Києвом і для Києва»

IMG 555920 жовтня 2012 р.
бул. Давидова 18/2

Київський університет імені Бориса Грінченка розпочав реалізацію ІІІ етапу соціального проекту «З Києвом і для Києва».
20 жовтня 2012 року о 14.00 в Київському університеті імені Бориса Грінченка на базі Інституту мистецтв та Педагогічного інституту за адресою бул. Давидова, 18/2 відбулось урочисте відкриття ІІІ етапу соціального проекту «З Києвом і для Києва».
Гості заходу мали змогу відвідати перші майстер-класи в рамках проекту з хореографії, акторської майстерності, вокалу, гри на фортепіано та записатися на заняття.
Урочисті заходи розпочалися з вітального слова заступника голови Київської міської державної адміністрації Леоніда Новохатька. Леонід Михайлович відзначив важливість цього соціального проекту для мешканців міста і висловив сподівання, що проект «З Києвом і для Києва» може стати такою подією, яка об’єднає усіх киян і допоможе здійснити їх мрії. Ректор університету Віктор Огнев'юк подякував усій грінченківській родині за підтримку та відзначив, що Київський університет імені Бориса Грінченка – це університет усіх поколінь. «До нас ходять маленькі діти, їхні батьки, дідусі та бабусі. Це, напевно, єдиний університет, що об'єднує усі покоління», - сказав Віктор Олександрович.
Також із словами вдячності університету за створення умов для самореалізації столичних мешканців виступили: директор середньої загальноосвітньої школи № 182 Соколов Юрій Георгійович, заступник голови Ради Ветеранів мікрорайону Русанівка-1 Дніпровського району Писаренко Людмила Борисівна. Урочистості присвячені відкриттю соціального проекту «З Києвом і для Києва» продовжились чудовим концертом за участю школярів, студентів та викладачів університету.
Проект «З Києвом і для Києва» започатковано науково-педагогічним та студентським колективом університету за підтримки Голови Київської міської адміністрації Олександра Попова і спрямовано на задоволення освітньо-розвивальних, культурно-дозвіллєвих, спортивно-оздоровчих запитів та потреб мешканців столиці. Соціальний проект створює умови для індивідуальної самореалізації  студентів та їх активної участі у громадському житті.
У рамках проекту киянам пропонується відвідувати:
 - мовні школи, клуби за інтересами, дискусії, консультації, тренінгові заняття;
 - творчі гуртки, студії (хореографічні, образотворчі, вокальні, музичні), концертні програми, конкурси;
 - оздоровчі програми, спортивні секції, змагання.
Вже третій рік університет безкоштовно надає освітні та культурно-дозвіллєві послуги киянам. За два роки заходи університету відвідало близько 17 тис.осіб.