Семінар професора Софійського університету «Технології створення ефективної візуальної реклами. Алгоритм створення реклами, що продається»

IMG 52361-2 листопада 2012 р.
вул. Тимошенка 13-Б

 

 

 

 

1-2 листопада кафедра реклами та зв’язків з громадськістю Університету разом з профільними вітчизняними фахівцями спілкувалася із визнаним спеціалістом у світі сучасної реклами – професором Софійського університету (Болгарія), доктором маркетингових комунікацій Хрісто Кафтанджієвим. Почесним відвідувачем його майстер-класу «Технології створення ефективної візуальної реклами» став заступник Голови Київської міської державної адміністрації, почесний професор нашого Університету Леонід Новохатько. 

Близько сотні студентів та запрошених фахівців мали можливість ознайомитися із сучасними європейськими тенденціями в рекламі. Фахівець із семіотики (науки про символи), Кафтанджієв демонстрував присутнім прийоми та інструменти, що дозволяють створювати ефективну рекламу.
Під час зустрічі Хрісто Кафтанджієва з ректором Університету і керівництвом кафедри реклами та зв’язків з громадськістю було попередньо узгоджено умови співпраці між університетами та визначено подальші спільні кроки щодо поглиблення встановлених контактів із нашим та болгарським вищим навчальним закладом.