Візит делегації Університету до Вищої педагогічної школи (м. Гейдельберг, Німеччина)

IMG 81046-11 листопада 2012 р.
м. Хейдельберг, Німеччина

 

12 листопада 2012 року завершився тижневий візит делегації Київського університету імені Бориса Грінченка до Вищої педагогічної школи (м.Хейдельберг, Німеччина). Поїздка відбувалась в межах проекту з інклюзивної освіти за підтримки Німецької служби з академічних обмінів DAAD. В складі делегації з 14 осіб перебували студенти та викладачі Університету.
Варто відзначити, що двоє викладачів  - Мельник Наталія та Єжова Тетяна залишились у Німеччині ще на три тижні для проведення більш розлогих та ґрунтовних досліджень з питань здійснення інклюзивної освіти у навчальних закладах Німеччини, з питань підготовки студентів педагогічних спеціальностей до здійснення такої діяльності.
Під час перебування у Німеччині були проведені зустрічі з ректором Вищої педагогічної школи пані Велензік, проректором з міжнародних питань пані Сливкою, зустрічі з науково-педагогічними працівниками, студентами, а також відвідано дитячий садок логопедичного спрямування. В процесі зустрічей обговорювались питання подальшої співпраці у рамках проекту, питання обміну студентами напряму Філологія (мова і література німецька), проведення стажування викладачів.