Танцює молодь

IMGP790813 листопада 2012 р.
Київський міський будинок вчителя

 

З нагоди святкування Міжнародного дня студента, 13 листопада 2012 року в Київському міському будинку учителя відбулось танцювально-розважальне шоу «Танцює молодь», співорганізатором якого є наш Університет.
Учасниками фестивалю стали і грінченківці - танцювальні пари: Юрченко Артем і Тутік Катерина (студенти Інституту мистецтв), Сергій Назаренко та Катерина Шклярська (студенти Гуманітарного інституту). Їх композиції, сповнені чуттєвості та ніжності, пристрасті та енергії, не залишили байдужими ні поважне журі, ні глядачів. Бурхливі оплески супроводжували кожний їх виступ.

Для грінченківців участь у такому заході стала гарною можливістю продемонструвати свої таланти у хореографічному жанрі, обмінятися досвідом, отримати професійні поради від компетентного журі.
Яскравим привітанням учасників фестивалю від Київського університету імені Бориса Грінченка стала вокальна композиція «Грішная любов» у виконанні Оксани Перепельченко, яка подарувала всім присутнім гарний настрій та позитивні емоції.
Ми пишаємося нашими студентами і бажаємо їм творчого зростання, яскравих перемог, драйву та гарного настрою!