"За кадром!"

IMG 401525 грудня 2012 р.
вул. Тимошенка 13Б

25 грудня 2012 року відбувся традиційний шоу-конкурс талантів «За Кадром», в якому взяли участь студенти нашого Університету.
Цей проект був ініційований студентами три роки тому з метою надати можливість талановитим грінченківцям, які не зймаються професійно мистецтвом, продемонструвати свої таланти.
За традицією  учасники пройшли три відбіркових тури, і у фіналі, на головній сцені Університету, визначилися переможці в таких номінаціях: “Grinchenko MusicAwards” - студентка Університетського коледжу Катерина Марковська, “Grinchenko DanceAwards” – cтудентки Інституту мистецтв Дар’я Пазій  та Валерія Заїка, “Grinchenko FreeStyleAwards” – студентка Інституту суспільств Катерина Козіна. За ініціативою Студентського парламенту Університету при підтримці Ректорату було вручено сертифікати на премію у розмірі однієї стипендії.
Цього року також вперше долучилися до проекту спонсори -  незалежний консультант з краси “Mаry Kаy” Наталка Джулай та студія сучасної хореографії «Luck Out Club», які вручили учасникам спеціальні подарунки. Окрім цього, за підтримки Первинної профспілкової організації студентів усі конкурсанти  отримали Дипломи, Подяки та футболки з логотипом проекту.
Шоу було яскравим, запальним, неординарним та незабутнім. Організатори говорять: «До побачення, шоу-конкурс «За Кадром-2012»! », і запрошують до участі усіх творчих та креативних грінченківців у наступному сезоні проекту «За Кадром-2013».