5-річчя Гуманітарного Інституту

DSC 020322 лютого 2013 року
Гуманітарний інститут
вул. М. Тимошенка, 13-Б 

 

 

 

Протягом дня корпус №1 був наповнений привітаннями, посмішками і приємними враженнями, адже Гуманітарний інститут вітали багато видатних спортсменів, письменників, композиторів, науковців з різних куточків України.

Надзвичайно цікавою та корисною для студентів була зустріч з Різуном В.В., який поділився зі студентами своїм досвідом та цікавими новинками у світі журналістики.

Цікавою була зустріч з доктором гуманітарних наук, професором Ярославом Лавським (Польща, Білосток) та доктором філологічних наук, професором Жаботинською С.А. З самого ранку в інституті витала ніжна атмосфера завдяки зустрічі з Кобільник Л.І., яка презентувала музичний альбом на вірші Ліни Костенко.

Силу волі та завзяття ми відчули у спілкуванні з Олімпійською чемпіонкою з семиборства Добринською Н.В.

В цей день кожен міг знайти те, що шукав. О 15. 30 відбулося урочисте святкування Дня друзів Гуманітарного інституту, який відкрив квартет «L'atte» Академічного ансамблю пісні і танцю України Державної прикордонної служби України. Серед гостей були також присутні заслужений діяч мистецтв Людмила Бурміцька, ансамбль спортивного бального танцю «Надія», рада ветеранів Оболонського району, загальноосвітні школи № 9 та 139, Центр соціально-психологічної реабілітації № 1 міста Києва та інші.