Загальноуніверситетський суботник

320041316 квітня 2011 р.
Корпуси Університету

 16.04.2011 року в рамках проведення загальноміського двомісячника з благоустрою та відзначення Дня довкілля, відбувся загальноуніверситетський суботник. Сонячна погода надихнула грінченківців з гарним настроєм долучитися до акції. Студенти, спільно з професорсько-викладацьким складом, співробітниками структурних підрозділів взяли участь, у весняних роботах з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану корпусів та прилеглої території.

Студенти та викладачі Педагогічного інституту з ініціативою долучились до суботнику. Було проведено вологе прибирання приміщень, облаштування майданчиків та озеленення території перед корпусом по
 вул. Давидова, 18/2. З гарними враженнями  та добрим настроєм відбулась загальноуніверситетська акція в Інституті.

В Інституті мистецтв на суботнику працювали згуртовано, потужно та натхненно. Спільна праця засвідчила взаєморозуміння та щирість у стосунках між студентами та викладачами, тому робота йшла легко та вправно.

Ректор Університету Віктор Огнев'юк спільно з студентськими радами, професорсько-викладацьким складом Педагогічного інституту та Інституту мистецтв долучився до загальноуніверситетської справи з благоустрою. Молоді дерева, висаджені ректором, символізують укорінення, зростання та плодоносіння в діяльності Університету на освітянській ниві. 

pislya_rectora

Студенти Інституту психології та соціальної педагогіки дружно  упорядковували територію Дніпровського району, прибрали вулицю Березняківську, облаштовували прилеглу територію. Біля центрального входу в корпус по вул. Тичини,14 висаджували квіти, доводили до ладу клумби та газони. Панував веселий настрій та задоволення від зробленої роботи.

           Інституту лідерства та соціальних наук приєднався до загальноміських та загальноуніверситетських весняних заходів з благоустрою довкілля прибирання Оболоні. Інститут вийшов на «суботник» з гаслом «Зробимо Україну чистою!».

Гуманітарний інститут організував в рамках загальноуніверситетського суботнику висадження троянд кафедрами біля центрального входу на вул..Тимошенка,13-б. Панувала атмосфера взаємодії, співробітництва між студентами та викладачами в спільній роботі.

  Під час проведення загальноуніверситетської акції та благоустрою Дня довкілля коледжани прибрали корпус та прилеглу територію, висадили дерева та квіти по вул.Гагаріна,16. Студенти підтримували один одного, працювали з гарним настроєм та веселими жартами.

Відзначаючи День довкілля, в Університетському гуртожитку відбувся весняний суботник під гаслом "Гуртожиток – наш  дім ".

О 10 годині ранку, студенти-грінченківці своїм веселим, охочим до роботи настроєм, дружно взялися до роботи.

Спільна команда студентської ради гуртожитку та працівників соціально-гуманітарної сфери Університету, прибирали газони, скопували та білили дерева, збирали торішне листя, висаджували квіти та облаштовували клумби біля центрального входу в гуртожиток.  

  В той час, як кипіла робота на дворі, в коридорах, в жилих кімнатах, в побутових приміщеннях гуртожитку, в кімнаті самопідготовки проводилось генеральне прибирання.

Жарти, гумор та музика, яка лунала з кімнат, піднімали настрій всім присутнім.

Організація та проведення загальноуніверситетського суботника засвідчила дотримання Університетських традицій, в яких панує атмосфера корпоративної культури, творчості, позитивного настрою, взаєморозуміння в грінченківській родині.

v_kinci_textu