Студентська футбольна ліга «Динамо»: другий сезон

IMG 401520 березня 2013 р.
Приміщення конференц-зали стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського

 

 

 

«Чи не кожен київський студент, який цікавиться футболом, мріяв колись грати за «Динамо». Стати футболістами першої команди щастить лише одиницям. Однак шанс здійснити дитячу мрію залишається. Це можна зробити, ставши учасником однієї з команд Студентської ліги ФК «Динамо»

 

Офіційний клубний журнал «Динамо», жовтень 2012р.

 

Цей проект був заснований у 2012 році футбольним клубом «Динамо» разом із Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України. Мрія багатьох грінченківців здійснилася, адже цього року за підтримки ректора нашого Університету Віктора Олександровича Огнев`юка, проректора з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Таїсії Юріївни Бєлофастової, Первинної профспілкової організації студентів Університету до переліку команд, заявлених на участь, приєдналась і наша Університетська збірна футбольна команда, яку очолює тренер, старший викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту з спортивної гімнастики; Чемпіон України з зимового поліатлону серед ветеранів (2010 р.); дипломант оргкомітету 20-х Олімпійських ігор у м. Москва за підготовку відкриття та закриття Олімпійських ігор (1980 р.); багаторазовий призер першості України по поліатлону та плаванню серед ветеранів; володар другого місця першості з літнього поліатлону серед ветеранів (2009 р.); володар першого місця на відкритій першості міста Києва з зимового поліатлону у віковій категорії 70-75 рр.; володар третього місця з першості України з літнього поліатлону (2012-2013 р.) – Тупиця Юрій Іванович.

Капітан збірної команди Київського університету імені Бориса Грінченка – Дмитро Крижанівський, студент ІІ курсу Інституту психології та соціальної педагогіки.

20 березня 2013 року у приміщенні конференц-зали стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбулась конференція заявлених команд із представниками футбольного світу. Нашим юнаками, членам команди, пощастило зустрітися та поспілкуватися з легендами українського футболу: Семикратним Чемпіоном Радянського Союзу, Заслуженим майстром спорту – Володимиром Мунтяном, зірковим коментатором офіційних матчів, майстром високого футбольного слова – Олександром Липенком, центральним захисником київського «Динамо», гордістю команди - Тарасом Михаликом та іншими представниками великого футболу.

Під час конференції пролунало багато побажань, зокрема, привітання від Ігоря Суркіса, який опікується Студентською лігою ФК «Динамо». Великою підтримкою є для нас турбота Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України в особі Олександра Яцуня.

Офіційний куратор команди від Університету - Голова Первинної профспілкової організації студентів – Оксана Перепельченко.

Під час жеребкування, яке супроводжувалось бурхливими емоціями, визначились турнірні групи. Команда грінченківців увійшла до групи «А», в якій отримала порядковий номер 1. Нашими суперниками стали: Національний транспортний університет, команда Фан-клубу «Динамо - Київ», Національний університет біоресурсів та природокористування України.

Турнір буде широко висвітлюватись у ЗМІ.

Футболісти-грінченківці горді тим, що увійшли до Столичного студентського братства, вдячні за довіру, усвідомлюють відповідальність своєї участі у турнірі. Команда налаштована на систематичні професійні тренування, адже турнір буде проходити на престижній тренувальній спортивній базі ФК «Динамо» у смт. Конча-Заспа.

Головна фінальна гра між командами переможцями відбудеться під час святкування Дня Києва на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Бажаємо нашій команді сили духу, мужності і непохитної віри у перемогу! .