Фестиваль ARTвесна-2013

IMG 6057620 квітня 2013 року
Актова зала Київського університету імені Бориса Грінченка

 

 

 

20 квітня 2013 року в Актовій залі Київського університету імені Бориса Грінченка (м. Київ, вул. Тимошенка, 13-Б) відбувся 13-ий Міжнародний фестиваль мистецтв «ArtВесна-2013», в якому приймали участь 43 хореографічних колективи з Україна та Росії, а це понад 700 учасників!

Cклад суддівської колегії Фестивалю формувався з представників різних країн, фахівців в області хореографії, діячів культури і мистецтв, викладачів вищих навчальних закладів. Наш Університет у складі журі представляла проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Київського університету імені Бориса Грінченка Таїсія Юріївна БЄЛОФАСТОВА. Спеціальний гість та голова журі - викладач джаз-танцю з університету «Сорбонна» (Франція, Париж) Віржині СЕРРАНО.

Голова організаційного комітету – Президент Міжнародного фонду «Універсальний артист», тренер-хореограф, викладач Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка - Дарія БЕРНАДСЬКА.

З цьогорічного Фестивалю розпочався новий етап співпраці та розвитку напряму підготовки «Хореографія» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка на міжнародному рівні.

А навчально-методичний семінар «Особливості підготовки викладача-хореографа в сучасній мистецькій освіті України», проведений в рамках заходу, додав керівникам творчих колективів натхнення та бажання створювати нові шедеври.

Керівники, учасники та судді отримали подарунки від партнерів Фестивалю: компаній «Schwarzkopf & henkel», «Mary Kay», «ЕвроКава», «Корал Трейд М.» та ін.

Дякуємо учасникам! Нових вам здобутків та перемог!