Круглий стіл «Лідери для Лідерів»

IMG 6057621 квітня 2013 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

 

 

  

21 квітня 2013 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка був проведений круглий стіл «Лідери для Лідерів», який ініціював Студентський парламент нашого Університету. Метою заходу стало обговорення найактуальніших проблем студентського самоврядування і визначення перспектив його розвитку в сучасних умовах.

Зустріч розпочали Президент Парламенту Анастасія Григорук і проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Таїсія Юріївна Бєлофастова. Прозвучали доповіді Президента Української Асоціації Студентського Самоврядування Єлизавети Щепетильникової, Голови Київського осередку Спілки ініціативної молоді «СІМ» (2012 - 2013) Артема Рижака та члена Студентського парламенту Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, учасника Європейської програми «Темпус» Білик Марії.

В обговоренні проблемних питань взяли участь представники Студрад інститутів Київського університету імені Бориса Грінченка та Університетського коледжу, Національного авіаційного університету та Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна».

Всі учасники висловили сподівання на розширення кола співпраці між навчальними закладами Києва та зміцнення професійних і дружніх стосунків між студентами.