Благодійний вечір для дітей із синдромом Дауна та іншими психофізичними особливостями

IMG 6057619 квітня 2013 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

  

 

 

19 квітня 2013 р. в концертній залі Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся Благодійний вечір для дітей із синдромом Дауна та іншими психофізичними особливостями, організований Центром дитячої та сімейної психології «Я+ сім`я» при громадській організації «В дитячих долонях» – партнером Управління освіти Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації.

В рамках заходу пройшла концертна програма за участі відомих діячів культури України: Ніни Матвієнко, Оксани Білозір, Олександра Пономарьова, Анатолія Матвійчука, Анжеліки Рудницької, Каріни Плай, Арсена Мирзояна, гуртів Personа Grata, Тартак та інших. У концерті були задіяні і вихованці Центру – діти з синдромом Дауна, які виступили у міні-спектаклі «Федорине горе» з елементами каністерапії (у виставі приймала участь спеціально навчена собака породи лабрадор - Ліна).

Київський університет імені Бориса Грінченка виступив меценатом Благодійного вечора. Співробітники НМЦ соціально-гуманітарної роботи та організації дозвілля студентів долучилися до проведення заходу щодо забезпечення технічного та організаційного супроводу, створення гостинних, комфортних умов для перебування сонячних дітей на нашій сцені.

За сприяння та підтримку проведення Благодійного вечора із щирими почуттями адміністрація Центру вручила Подяку Київському університету імені Бориса Грінченка.