Перемога студентів кафедри реклами та зв’язків з громадськістю на XV Міжнародному студентському фестивалі реклами

IMG 6057624 - 26 квітня 2013 року
м. Москва (Росія)

 

 

 

Студенти кафедри реклами та зв’язків з громадськістю нашого Університету взяли участь у XV Міжнародному студентському фестивалі реклами, який проходив з 24 по 26 квітня 2013 р. у Москві.

Студентський фестиваль реклами проводиться з метою розвитку творчих здібностей студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Реклама і зв’язки з громадськістю» та суміжних спеціальностей.

В рамках фестивалю відбулась виставка творчих робіт учасників, перегляд і прослуховування відео- та аудиореклами. Було проведено цикл майстер-класів та творчих майстерень таких відомих рекламістів, як А.Іванцов, генеральний директор рекламної агенції «Хорошие люди»; І.Гольман, президент компанії «Гелла Принт»; М.Пономарьов, керуючий директор комунікаційної агенції «Friends Agency»; Н.Полонська, директор Event-агенції «Show&Motion» та ін.

Учасникам та гостям фестивалю було запропоновано переглянути ролики - переможці найпрестижнішого у сфері реклами Міжнародного фестивалю «Каннські леви».

За результатами участі у XV Міжнародному студентському фестивалі реклами наші студенти отримали перемоги в наступних номінаціях: 

  • Рекламна фотографія – ІІ місце, Джуранюк Ірина, студентка 1-го курсу РЗГ; ІІІ місце, Бакун Яна, студентка 5 курсу «Медіакомунікації»; 
  • Відеореклама – диплом за творчі досягнення, Джуранюк Ірина, студентка 1-го курсу РЗГ; 
  • Реклама в Інтернет - диплом за творчі досягнення, Горбенко Андрій, студент 1-го курсу РЗГ; 
  • Друкована реклама - диплом за творчі досягнення, Лінкова Олена та Присяжна Євгенія, студентки 1-го курсу РЗГ;

 

Вітаємо переможців і бажаємо творчої наснаги та нових перемог!