Звітно-виборче засідання Студентського наукового товариства Університету

 main5 червня 2013 року
вул. Воровського 18/2

 

 

 

5 червня 2013 року відбулося щорічне розширене засідання Студентського наукового товариства Університету, на якому були присутні голови, заступники, секретарі та актив СНТ усіх навчально-наукових структурних підрозділів Університету.

Засідання відкрила проректор з наукової роботи Університету, доктор педагогічних наук, професор Людмила Леонідівна Хоружа, яка наголосила, що наукова робота студентів є важливим показником сучасного вищого навчального закладу, а вміння та навички дослідницької діяльності, здобуті у студентські роки – безцінні для майбутнього фахівця і є однією з ключових складових його професійного успіху.

Першим питанням у порядку денному було звітування голови СНТ Університету Нестеренко Людмили, студентки IІІ курсу Гуманітарного інституту. У своєму виступі Людмила підбила підсумки роботи СНТ за 2011-2012, 2012-2013 навчальні роки, розповіла про найбільш значущі і цікаві наукові заходи, які проводились в Університеті, інших вищих навчальних закладах за участю студентів-грінченківців. В обговоренні звіту активну участь взяли представники СНТ усіх структурних підрозділів.

Під час розгляду другого питання порядку денного – вибори голови СНТ Університету на 2013-2014 навчальний рік – відбулося висунення кандидатур для здіснення процедури відкритого голосування: Ташлай Анни, студентки ІІІ курсу спеціальності “Українська мова і література” Гуманітарного інституту; Купрієнко Вероніки, студентки ІІ курсу спеціальності “Історія” Інституту суспільства; Сізоненко Катерини, студентки І курсу спеціальності “Початкова освіта” Педагогічного інституту; Каховської Марії, студентки ІІІ курсу Інституту психології та соціальної педагогіки. Кожен із кандидатів представив свою програму діяльності Студентського наукового товариства Університету на 2013-2014 навчальний рік.

За результатами відкритого голосування простою більшістю голосів головою Студентського наукового товариства Університету було обрано Ташлай Анну, студентку ІІІ курсу напряму підготовки “Філологія (Українська мова та література)” Гуманітарного інституту.

Представники навчально-наукових структурних підрозділів подякували Нестеренко Людмилі за розвиток наукової роботи з-поміж студентів-грінченківців, творчість, ініціативність та привітали Ташлай Анну і побажали їй успіхів, творчого натхнення в реалізації Перспективного плану роботи СНТ на 2013-2014 навчальний рік.