Зустріч з професіоналом рекламної справи

prof rekl sp29 травня 2013 року
вул. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

29 травня в приміщенні прес-центру Університету відбулась зустріч студентів кафедри реклами та зв’язків з громадськістю з Президентом компанії Kinsel & CoConsulting, в минулому Керуючого директора і акціонера компанії "Перехід Аутдор", Ендрю Кінселом на тему «Зовнішня реклама в Україні: ефективно, зрозуміло, легко».

Спираючись на свій 20-річний досвід роботи в сфері медіабізнесу та управлінні компаніями, гість розповів майбутнім рекламістам та піарникам першого та другого курсів про зовнішню рекламу в Україні, як досягти успіху в цій сфері. В рамках майстер-класу студенти дізналися про переваги зовнішньої реклами, «золоті правила» її створення, що потрібно знати аби реклама була і креативною, і ефективною водночас, які світові тенденції розробки зовнішньої реклами доречно застосовувати в Україні.

Ендрю Кінсел наголосив на тому, що саме сфера зовнішньої реклами наразі розвивається найактивніше, проте в Україні бракує спеціалістів, які дійсно вміють створювати якісний продукт, що приносить прибутки. Обговорювана тема виявилася настільки актуальною та цікавою для студентів, що наприкінці зустрічі вони почали активно ставити питання стосовно зовнішньої реклами і роботи з рекламою в Інтернеті, яка сьогодні динамічно розвивається.

Такі зустрічі з професіоналами рекламної справи надзвичайно корисні для студентів, адже вони мають змогу отримати практичні знання, які потім зможуть застосовувати у своїй професійній діяльності, а також перейняти досвід людей, які знають всі «підводні камені» рекламного бізнесу.