Урочисте закриття Студентської Ліги ФК «Динамо» Київ - 2013

prof rekl sp29 травня 2013 року
стадіон "Динамо"

 

 

 

 29 травня 2013року на Стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбулись фінальні матчі та урочисте закриття Студентської Ліги ФК «Динамо» Київ -2013.

На свято спорту та футболу були запрошені команди вболівальників та команди учасників Ліги, які були заявлені у чемпіонаті. У фінал вийшли НМУ ім. О.О. Богомольця; НТУУ «КПІ»; НПУ ім. М.П. Драгоманова; КНУ ім. Т.Г. Шевченка. Чемпіоном – 2013 стала футбольна команда НПУ ім..М.П. Драгоманова, яка виборола Сертифікат на 50 тис. грн. за перше місце та поїздку на товариський матч до міста Казань (Росія).

Знаковою подією для нас, грінченківців, стала не просто участь у цьогорічному Чемпіонаті, для нас це – народження футбольної команди, нової епохи фізичної культури нашого Університету. Наша команда достойно пройшла всі матчі у групі «А», чим переможно підтвердила свою заявку на майбутні спортивні досягнення. Перше завдання, яке постало перед командою - було виконано – ми пройшли перші випробовування і заявили про себе як про команду- початківця, але з досить високою професійною підготовкою. На свято спорту наша футбольна команда була запрошена у якості учасника Ліги. Особливо слід відзначити, що на нас була покладена відповідальна місія – створити гарний настрій всім присутнім на Стадіоні «Динамо». Творча команда провела самостійну концертно-розважальну програму, у якій брали участь студенти Інституту мистецтв нашого Університету: Анастасія Шергіна, Олександр Колоколов, студенти напрямку «Хореографія».

Ми щиро вітаємо Чемпіонів цього року, а спортивний хист і бажання перемоги – це ті почуття, які спонукають нашу футбольну команду з вересня нового навчального року приступити знов до тренувань, щоб голосно і переможно заявити про себе у Студентському Чемпіонаті з футболу – 2014.