Благодійна акція «Збери дитину до школи»

bl aktsia zbery dyt do shkoly 1травень 2013 року

 

 

 

Співпраця із громадськими організаціями та благодійними фондами є одним із важливих напрямів соціально-гуманітарної діяльності Київського університету імені Бориса Грінченка.

Протягом травня 2013 року за підтримки Міжнародної благодійної організації «Цивілізація» у всіх Інститутах, Університетському коледжі пройшла акція «Збери дитину до школи», організована НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів,під час якої грінченківці збирали канцелярські товари для школярів. Мета акції – допомога дітям із кризисних родин та дітям-пацієнтам Обласного онкоцентру (вул.Верховинна,69) підготувати комплекти шкільного приладдя для навчання у наступному навчальному році.

До благодійної акції також долучилися такі вищі навчальні заклади м.Києва: Київський національний університет будівництва і архітектури, Київський національний педагогічний університет ім.Драгоманова, Національний університет фізичного виховання і спорту.

6 червня 2013 року студенти Інституту психології та соціальної педагогіки нашого Університету Дарія Сапегіна (ІІ курс), Павло Рубан (ІVкурс) працювали волонтерами в Обласному онкоцентрі. Наші студенти проводили ігри з малечею, бесіди.

Загалом шкільні набори отримали 1000 дітей із кризисних сімей столиці, зокрема 30 дітей з кризисних сімей та 56 дітей-сиріт (с.Андрушівка, Житомирська обл.). Також приладдя отримали 30 дітей-пацієнтів Обласного онкоцентру.

Дієва взаємодія із благодійними фондами буде активно продовжуватись і надалі заради гуманізму, добра та турботи про людей.