Урочистості з нагоди вручення дипломів

main25 червня 2013 року
вул. М.Тимошенка, 13-Б

 

 

 

Уже майбутнє вам на горизонті сяє,

Промінням золотим і свіжою росою,

Уже грінченківців-випускників вітає,

Нове життя, осяяне успішності красою!

 

Сьогодні, 25 червня, в нашому Університеті відбулась незабутня подія - урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам 2013 року. У цей день відкрилась нова сторінка в житті вчорашніх студентів, а сьогодні вже випускників Інституту психології та соціальної педагогіки, Інституту суспільства та Педагогічного інституту.

Випускників з успішним завершенням навчання і новим етапом у житті привітали ректор Університету доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Віктор Олександрович Огнев’юк, проректори Університету та директори інститутів.

На свято також завітала почесна гостя - директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Добровольська Оксана Миколаївна.

Своє мистецтво продемонстрували гостям вечора студенти нашого Університету: Антон Юхименко, Віталій  Тропінін, Наталія Корнієнко, Євген Коваленко, ансамбль «Візінова», Тиндик “Пісня”, Господарчук Оксана, Войналович Тетяна.

Дипломи про вищу освіту сьогодні отримали 489 випускників, з них – 59 дипломів з відзнакою!

Ми пишаємося науковими і творчими досягненнями наших випускників, які є учасниками і призерами Міжнародних, Всеукраїнських студентських олімпіад, студентських науково-практичних конференцій, конкурсів та чітко знають, чого прагнуть у житті.

Сьогодні в Університеті було започатковано нову чудову традицію – запускання випускниками своїх мрій разом із повітряними кульками.

Бажаємо, щоб ці мрії обов’язково здійснилась та щоб зірки на небосхилі завжди вказували вірний шлях.