Вручення дипломів випускникам 2013

dsc0421926 червня 2013 року
вул. М.Тимошенка, 13-Б

 

 

 

День цей чарівний, день надзвичайний,
Сповнений мрій. Їм здійснитися час!
Крок ваш наступний відповідальний.
Випускники, ми вітаємо вас!

 

 

Сьогодні, 26 червня, в нашому Університеті відбулась знаменна і хвилююча подія - урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам 2013 року. У цей день відкрилась нова сторінка в житті вчорашніх студентів, а сьогодні вже випускників Гуманітарного інституту, Інституту мистецтв та Університетського коледжу.
Випускників з успішним завершенням навчання і новим етапом у житті привітала Вчена рада Університету на чолі з ректором, доктором філософських наук, професором, академіком Національної академії педагогічних наук України Віктором Олександровичем Огнев’юком.
На свято також завітав почесний гість - спеціальний уповноважений Прем'єр-міністра України, президент клубу друзів нашого Університету Анатолій Толстоухов, доктор філософських наук, академік НАПН України, голова Всеукраїнської екологічної ліґи, почесний президент Фонду сприяння розвитку мистецтв.
Своє мистецтво продемонстрували гостям вечора студенти нашого Університету: Антон Юхименко, Євген Коваленко, Сергій Назаренко, Анна Корниєнко, Катерина Дударь, Інна Пухта, Валерія Бубир та Ігор Черненко, Катерина Каштанова та Ірина Притчина, Денис Любимов та інші.
Дипломи молодшого спеціаліста отримали 215 випускників, з них – 30 з відзнакою! Дипломи про вищу освіту сьогодні отримали 436 випускників, з них – 37 дипломів з відзнакою!
Ми пишаємося результатами наших випускників у навчанні, їх науковими і творчими здобутками. Це є свідченням того, що випускники Університету усвідомлюють своє покликання та чітко знають, чого прагнуть у житті.
Людина, громада, довіра, духовність, професіоналізм, відповідальність, лідерство-служіння – це  цінності нашого Університету, які, сподіваємось, поведуть наших випускників по життєвій дорозі.
Цьогоріч в Університеті було започатковано нову чудову традицію – запускання випускниками своїх бажань, надій та сподівань разом із повітряними кульками.
Бажаємо, щоб ці сподівання і надії обов’язково здійснились, та щоб зірки на небосхилі завжди вказували вірний шлях.