Урочиста посвята магістрантів першого року навчання Київського університету імені Бориса Грінченка

DSC0536612 вересня 2013 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

12 вересня 2013 року відбулася урочиста посвята магістрантів першого року навчання Київського університету імені Бориса Грінченка.

Магістрантів привітали В.О. Огнев’юк, ректор Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України, Л.Л. Хоружа, проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор, О.Б. Жильцов, проректор з науково-методичної та навчальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент, Н.В. Морзе, проректор з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, С.О. Сисоєва, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, завідувач лабораторії освітології. У вітальному слові прозвучали побажання щодо професійного та наукового зростання магістрантів, їх подальшого цікавого навчання і студентського життя. Після цього відбувся діалог ректорату і студентів з питань організації навчального процесу в магістратурі.

Започаткована нова традиція – випускники-магістри, які працюють в нашому Університеті, урочисто вручили магістрантам першого року навчання мантію та конфедератку магістра – символи освіченості, наукового становлення та самоствердження, а також дорогоцінний сувій з постулатами та настановами, які будуть для них певними орієнтирами.

Подарунком для всім присутніх стало музичне привітання.