ІІ-й студентський флешмоб до Дня працівників освіти «Серце освітянина»

DSC0536626 вересня 2013 року
м. Київ, вул. М. Тимошенка, 13-Б

 

 

 

26 вересня у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся флешмоб присвячений Дню працівників освіти.

Студенти нашого університету не вперше беруть участь у подібному заході, адже за 2 роки флешмоб став новою традицією привітання освітян із їхнім професійним святом. Цього року бажання долучитися до масової постановки виявили студенти майже всіх напрямів підготовки та курсів. На цей раз хореографом-постановником номеру був Слава Губський – відомий професіонал своєї справи, постановник 3 танцювальних вистав, танцювального проекту «Майданс 1» та «Майданс 2», хореограф проекту «Макс Барських», співпрацює з такими зірками як Kelly Jois, InGrid, Alexa, Потап і Настя Каменських, Гайтана, Стас Шуринс,Пресняков, Ганна Седокова, Таїсія Повалій та ін.

Варто зазначити, що всі студенти отримали задоволення як від виступу, так і від самого процесу підготовки танцю. «Найкращим у флешмобі була дружня та тепла атмосфера грінченківської родини», - прокоментувала Валерія, студентка 2 курсу. Виснажливі тренування на яких усі учасники відточували кожен рух лише спонукали студентів займатися ще більш наполегливо і не пропускати жодної репетиції: «Заради спільної роботи над цим проектом ми їздили з іншого корпусу університету, проте всі наші зусилля були варті отриманого результату» - Віка та Саша, студенти 1 курсу.

Об’єднані спільною ідеєю зробити неординарний подарунок своїм викладачам, кожен з учасників зміг віднайти щось для себе або навіть втілити заповітне бажання: «Люблю свій університет, бо у ньому можна реалізувати свої мрії», - зізналася Ірина, студентка 5 курсу.

Звичайно не обійшлося і без складнощів. Несприятливі погодні умови стали справжньою перепоною як для студентів, так і для знімальної групи, проте навіть дощ не зміг зупинити грінченківців. Взаєморозуміння, командна робота та підтримка хореографа-постановника, який спостерігав за усім процесом, зрештою, допомогли успішно завершити зйомки.

Слава Губський був задоволений результатом своєї роботи, та зазначив: «Це був не перший, і, я сподіваюся, що далеко не останній досвід роботи зі студентами університету Грінченка, тим паче, якщо вже є хореографи в університеті, чому б не організовувати танцювальні проекти! Усі студенти дійсно молодці. Вони швидко засвоювали матеріал. Загалом, учасники флешмобу, впоралися з усіма завданнями, що я перед ними ставив». Також хореограф підкреслив, що одним із досягнень університету є постійне впровадження прогресивних ідей: «Київський університет імені Бориса Грінченка не стоїть на місці, а постійно йде у ногу з часом, і основним показником цього є такі заходи як флешмоб. Це добре, що в університеті впроваджують культуру сучасного танцю і мені дуже приємно, що одразу стільки студентів вирішили до цього долучитися».

Студентка 6 курсу Яна Бакун відзначила: «Перш за все флешмоб для мене це спонтанне рішення моєї свідомості і я дуже вдячна університету за можливість утілити мою ідею в життя. Особливу подяку хочу висловити ректорату на чолі з Віктором Олександровичем Огнев'юком, Вченій раді нашого університету за підтримку та всім хто допоміг нам у реалізації цього проекту. Всі наші зусилля були для наших освітян, які, власне, і надихнули на цей проект!»

Після виступу виснажені, але задоволені студенти та організатори пили гарячий чай та ділилися враженнями від чудового дня, а групове фото з хореографом постановником Славою Губським викликало справжній фурор ледь умістивши у кадр усіх бажаючих!